What Is Visa Free | Template

Çka është #paviza

#paviza është një fushatë informacioni dhe komunikimi për të gjithë qytetarët e Kosovës në një regjim pa viza me Bashkimin Evropian, për t'i informuar ata për rregullat, të drejtat dhe detyrimet, procedurat dhe mundësitë gjatë udhëtimit në BE pa viza.

#kampanja-paviza do të udhëtojë nëpër Kosovë, duke pritur ngjarje që do t'i informojnë qytetarët në detaje në lidhje me aspektet e ndryshme dhe përfitimet e një regjimi pa viza për Kosovën.

Fushata do të nisë në 10 Tetor 2018, në ora 10:00 në Swiss Diamond Hotel. Ngjarja do të hapet nga kryetari i Parlamentit, Z. Kadri Veseli, Kryeministri, Z. Ramush Haradinaj në prani të znj. Natalya Apostolova, Shefe e Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë / EUSR, Z. Christian Heldt, Ambasador të Republikës Federale të Gjermanisë të organizuar nga Znj Dhurata Hoxha, Ministre e Integrimeve Evropiane.


Rrjetet Sociale